avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Datorii la ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Datorii la ANAF

Părinții mei au luat un teren in'94 cu act de vanzae -cumparare dar nu l-au trecut pe rolul agricol la comuna in numele lor, iar vânzătorul nu l-a scos de pe rolul sau. Acum a venit pe numele vanzatorului, de la ANAF, sa plateasca impozit pe pamant din momentul vanzarii, adica din '94.
Întrebarea e: Daca ma duc la primărie cu actul de vanzare-cumpărare sa trec pământul pe numele cumpărătorului,trebuie sa platesc acel impozit restant ,mentionand ca parintii sunt scutiti de plată impozitelor pentru ca unul dintre ei a fost deținut politic???
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:53, 14 Noiembrie 2017
Contestați decizia, legal e sa calculeze impozit doar pe 5 ani retroactiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la primărie,dar persoana în cauza nu are rol agricol. paulyno paulyno Buna seara. În 2004 doi frați ai mamei au facut un act de vanzare cumpărare si i au vandut mamei 1.30 ha pământ. Luna trecuta a venit pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren agricol dumitru62 dumitru62 Buna ziua . In luna Iulie 2010 parintii mei au vandut un teren agricol de 1 ha cu plata pretului integral . In promisiune sa convenit ca toate cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Departajare impozit teren la primarie adrian73 adrian73 Am cumparat o casa( de fapt, casa bunicii sotie, acum 3 ani), prin contract de vanzare cumparare cu intretinere lor, cat traiesc. Bunicul sotiei a decedat si ... (vezi toată discuția)