avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

in domeniul sanatatii ,ma pot transfera de pe un post cu studii medii ,pe un altul de studii superioare ,in interes de serviciu ,avand aceeasi programa scolara atat la studii medii cat si la studii superioare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 27 Noiembrie 2017
Nu se poate face un astfel de transfer.

Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face şi prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare andreea pad andreea pad La Consiliul judetean se poate aduce, prin transfer, de la o institutie subordonata un sofer fara studii medii ? (vezi toată discuția)
Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar ... Poly12 Poly12 Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar se poate transfera intr.o altă școală pe un post de bibliotecar.....mulțumesc... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)