avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar ...

Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar se poate transfera intr.o altă școală pe un post de bibliotecar.....mulțumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:49, 7 Martie 2022
Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea ... Florin174 Florin174 Buna seara! Sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea domiciliului, unde sunt vacante doua posturi, unul de bibliotecar si altul de secretar ... (vezi toată discuția)
Transfer personal didactic auxiliar CHIVUTA CHIVUTA Buna ziua, ma intereseaza daca se poate face transfer de pe post de secretar pe post de secretar sef la o alta scoala, fara sa se desfiinteze postul de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, ... Mis Mis Mis Mis Mis Mis Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, de la o scoala la o alta scoala? (vezi toată discuția)