avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer Personal didactic auxiliar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer Personal didactic auxiliar

Buna ziua, ma intereseaza daca se poate face transfer de pe post de secretar pe post de secretar sef la o alta scoala, fara sa se desfiinteze postul de secretar de la scoala de unde plec
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 22 Octombrie 2018
Nu se poate efectua un astfel de transfer..... Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
Ce inseamna echivalent, cand am dat concurs la scoala am dat pe post de secretar sef, dar in august 2016 cand a aparut Legea 250/2016 mi-au transformat postul din secretar sef in secretar,alt secretar la scoala nu este, fisa postului tot asa mi-a ramas
Adica, ceva asemanator cu postul de secretar.... nu stiu daca postul de secretar sef poat fi considerat "echivalent" ... intrebati la Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar ... Poly12 Poly12 Buna ziua....va rog să îmi spuneți dacă un secretar scolar se poate transfera intr.o altă școală pe un post de bibliotecar.....mulțumesc... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea ... Florin174 Florin174 Buna seara! Sunt secretar sef si as dori sa ma transfer in apropierea domiciliului, unde sunt vacante doua posturi, unul de bibliotecar si altul de secretar ... (vezi toată discuția)