avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, ...

Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, de la o scoala la o alta scoala?
Cel mai recent răspuns: Mis Mis Mis , utilizator 19:42, 28 Iunie 2023
Nu se poate face un astfel de transfer.

Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face şi prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.
Va multumesc!
Mă scuzati că insist.Ce înseamnă similar?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Postul similar reprezintă un post de acelaşi nivel ierarhic – de execuţie, respectiv de conducere – din cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice, care implică aceleaşi condiţii de studii, acelaşi/aceeaşi grad/treaptă profesională, după caz, ţinând cont de vechimea în funcţie sau vechimea în specialitate.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)
Transfer post contractual korynutza1985 korynutza1985 Bună seara! Aș vrea să mă transfer pe un post contractual de la o instituție publică la alta. Întrebarea mea este dacă angajatorul de la care vreau ... (vezi toată discuția)
Functionar public. Marian niculae Marian niculae Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: In prezent sunt sef birou intr-o institutie publica cu o vechime pe studii superioare ... (vezi toată discuția)