avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca lucrez pe 4 ore la stat perioada determinata se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca lucrez pe 4 ore la stat perioada determinata se poate să ...

Daca lucrez pe 4 ore la stat perioada determinata se poate să mă transfer la o altă instituție de stat pe 8 ore perioada nedeterminata că îngrijitoare.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 17 Ianuarie 2025
Nu se poate ..postul trebuie sa fie similar sau echivalent.
Buna ziua! Am întrebat la domni de la ITM și mi sa comunicat că nu văd de ce nu s-ar putea acest transfer

Cornel Vasile a scris:

Nu se poate ..postul trebuie sa fie similar sau echivalent.

Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

Postul similar reprezintă un post de acelaşi nivel ierarhic – de sau de conducere – din cadrul autorităților sau instituțiilor publice, care implică aceleaşi condiții de studii, acelaşi/aceeaşi grad/treaptă profesională, după caz, ținând cont de vechimea în funcție sau în specialitate.

Postul echivalent reprezintă postul cu aceeaşi denumire, din cadrul autorităților sau instituțiilor publice, care implică aceleaşi cerințe ale postului, prevăzute în fișa postului în care se realizează transferul.

La dvs., difera durata si timpul de munca.
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul între instituții publice în 2018 Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Bună ziua. Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice prevede la art. 32, că ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar ... (vezi toată discuția)
Transferul În sistemul de ÎnvĂȚĂmÂnt Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu mai multe precizări legate de transferul de pe un post de administrator de patrimoniu pe un post de secretar, la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, ... Mis Mis Mis Mis Mis Mis Bună ziua, se poate transfera un contabil pe un post de secretar, de la o scoala la o alta scoala? (vezi toată discuția)