avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificare inspector RU/salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificare inspector RU/salarizare

Buna ziua!
Pentru a putea intocmi si semna statele de plata intr-o institutie publica (si nu numai) este obligatorie certificarea printr-o diploma in urma unui curs de specialitate absolvit? Sunt economist, am terminat ASE-ul.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Intocmirea statului de plata si alte documente Rebecca_2011 Rebecca_2011 Buna ziua! Doresc sa deschid un srl sau ii , am diploma de economist-contabil (nu am practicat inca) si am cateva nelamuriri: 1. in calitate de administrator ... (vezi toată discuția)
Curs postuniversitar de certificare pentru profesia didactica, nivel i retromusculo retromusculo Buna ziua, Am absolvit in Bucuresti ASE-ul specializarea Comert, la zi, cu diploma de licenta si as dori sa stiu daca in urma absolvirii cursului ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitate Hark Hark Buna ziua, Va rog sa-mi oferiti un raspuns pentru urmatoarea speta. De profesie sunt economist, absolvent ASE. Timp de 12 ani am fost cadru militar in ... (vezi toată discuția)