avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin 119/2015
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin 119/2015

Buna ziua ,
Locuiesc la parterul unui bloc , iar in dreptul dormitoarelor la 2 metri fata de ferestre , primaria a amenajat acum 3 ani o parcare . Am facut cerere la primarie sa desfiinteze locurile de parcare care se afla la mai putin de 5 metri de ferestrele dormitoarelor mele , asa cum prevede Ordin 119/2014 , iar acestia mi.au raspuns ca Ordinul 119/2014 este din anul 2014 iar blocul a fost construit in 2002 si ei nu au ce face intrucat la momentul constructiei Ordinul 119/2014 nu era in vigoare. Tot acestia invoca si iau in considerare art. 4 din Ordinul 119/2014 spunand ca la stabilirea amplasamentelor de locuit se vor preciza si amplasamentele parcarilor. Ce ma sfatuiti sa fac avand in vedere faptul ca primaria ia de bun acest Ordin expunand art.4 si nu desfiinteaza aceste locuri de parcare spunand ca Ordinul nu era in vigoare la momentul constructiei blocului? Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Terenul din jurul blocului(dreptul de a parca masina) petitemichele petitemichele Buna ziua, Acum vreo 2 ani am citit pe forum un subiect despre terenul din jurul blocului,ca 10 m ar reprezenta teren de protectie,de protejare a ... (vezi toată discuția)
Parcat in fata geamului Florian96 Florian96 M am mutat recent intr o noua zona din Iasi dar a aparut o problema, un vecin parcheaza mereu in dreptul geamului ( apartamentul meu fiind la parter ). Am ... (vezi toată discuția)
Parcare autovehicule sub fereastra. ordin nr. 119/2014 silviub1234 silviub1234 Buna ziua. Locuiesc la et. 1 si vecinii isi parcheaza masinile sub ferestrele apartamentului meu, prin urmare mirosul si gazele de esapament sesimt tot timpul, ... (vezi toată discuția)