avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical neavizat de comisia de expertiza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical neavizat de comisia de expertiza

Buna ziua.
am urmatoarea speta: am o angajata cu CM care depaseste 90 zile in sept a avut CM din 4. 09 pana in 22 09 concediu avizat de comisia de expertiza pt recuperare medicala, apoi din 25.09 pana in 29.09 s-a internat de urgenta si i s-a eleberat CM cu cod de urgenta pe chirurgie dar fara aviz medical. celelalte CM-uri sunt continuare la acesta neavizat. Dr curant spune ca pt aceste 5 zile de urgenta nu este nevoie de avizul comisiei de expertiza insa cei de la CASS nu mi le primesc. cum sa rezolv aceasta problema. multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pe perioada spitalizarii Apollo_ro Apollo_ro Am o nelamurire legata de acordarea concediului medical aferent perioadei de internare in spital. Tatal meu a avut 81 de zile de CM acordate in ultimele 12 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical niros_e niros_e Un bună ziua. Va rog, am dubii cu modul în care mi-au calculat cei din firma retribuție la c. M. Am fost internat la chirurgie din 17 09 2018 pana la 22 09 ... (vezi toată discuția)