avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical pe perioada spitalizarii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical pe perioada spitalizarii

Am o nelamurire legata de acordarea concediului medical aferent perioadei de internare in spital.
Tatal meu a avut 81 de zile de CM acordate in ultimele 12 luni. Acum este internat din nou in spital de 19 zile si nu va fi externat pana la sfarsitul lunii. Medicul curant ne-a anuntat ca va emite concediul medical la externare. Am inteles ca e nevoie si de aprobarea comisiei de la CASS pentru ca depaseste 90 de zile de CM. In cazul acesta cum va incheia angajatorul pontajul pentru luna august?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Apollo_ro , utilizator 10:18, 29 August 2018
Medicul e obligat sa acorde CM pe toată durata spitalizării? Motivul întrebării este că el era deja în concediu de odihna când s-a internat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatul anunta verbal ca este in c.m. dar nu-l prezinta bursa bursa Ce se poate face in cazul in care o angajata iti spune verbal ca s-a iternat, insa la inceputul lunii urmatoare nu prezinta CM-ul, afirmand ca medicul i-l va ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Data acordare concediu medical ioana07 ioana07 Certificatul de concediu medical se acorda de catre medicul curant la externare.Data acordarii este aceeasi cu data externarii.Dar daca din diverse motive data ... (vezi toată discuția)