avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta soție mi-a reținut actele de proprietate. Cum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta soție mi-a reținut actele de proprietate. Cum mi le pot recupera?

Am divortata de sotia mea si avem un proces pe rol de partaj. De cel putin sase ani sotia detine actele mele de proprietar le-a deteriorat, cel putin trei ani am facut carte provizorie ca nu doreste sa imi inapoieze actele. cum pot recupera acte legal. pot deschide dosar penal de furt si deteriorare acte? Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:51, 27 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti si scoateti o copie legalizata a contractului de vanzare cumparare de la notarul care a intocmit actul.
Varianta mai simpla este sa obtineti duplicate de pe actele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere acte de catre sot michaeljohnston michaeljohnston mi-au disparut de la domiciliu actelede proprietate ale casei,separe ca au fost sustrase de sot;as dori sa le declar nule cum procedez?de unde pot solciita un ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mai multi mostenitori miris miris Buna ziua, Bunicii mei au avut 7 copii. - Mama (fiica bunicilor) a murit acum 14 ani, bunica a murit acum 5 ani fara a se deschide succesiune. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)