avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o cladire intro statie de microbuz
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o cladire intro statie de microbuz

Buna ziua, am o cladire p+1 spatiu comercial intr o statie de microbuz,parcarea microbuzului incepe de la sfarsitul cladiri mele.. intra un autocar in acea parcare si mai ramane loc de o masina.. azi am primit amenda ca am parcat acolo cineva mi-a facut poza la masina in statie specific era in spatele autocarului pe trotuar.. intial eu am parcat acolo sa cobor jos sa las ceva in cladire si sa plec o duduie era in spatele autocarului practic nu prea era in statie, i-am zis sa se dea un pic la o parte sa pot parca si eu sa las ceva.. femeia a inceput sa faca galagie mai avea putin si musca asfaltul ca ea este in statie si ca nu se da, pe moment m-am enervat foarte tare.. si am injurato, in fine , am intrat in cladire am lasat ce era de lasat, si intre timp ea mi-a facut poza la masina, si a puso pe un site de socializare.. de acolo sa preluat stirea in ziar.. si asa m-am trezit cu politia la usa ca sa platesc amenda pt parcarea care am facuto, ce pot face sa am un loc de parcare acolo.. am sanse sa deschid un proces pt mutarea statiei mai jos cu 10 15 metri ? Faza este ca este doar un p+1 nu am teren deloc doar cladirea aflata in statia de microbuz. Ce sanse am sa am loc de parcare acolo? Si inca ceva cand ploua sau e foarte cald, toti calatori vin si se pun fix in usa mea de la intrare sub acoperis cand ploua sau e foarte cald sta cu fundul pe scari.. ce as putea face, nu mi se pare corect ceea ce se intampla. Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
dinumarin, utilizator

Alte discuții în legătură

Poliţia locală (oprire în loc nepermis?) mattilat mattilat Bună ziua! La data de 9 noiembrie 2020 m-am oprit înzona Pieţei Centrale, între 2 maşini parcate pentru a descărca 4 cutii mari. Doamna cu microbuzul ... (vezi toată discuția)
Poze autoturism fara aprobarea proprietarului LuceNera LuceNera Buna ziua. Am si eu cateva intrebari in legatura cu un accident auto care s-a produs din vina mea. Am avut masina parcata in fata blocului si cand am ... (vezi toată discuția)
Neprezentare proces verbal si refuzul platii amenzii la agentul constatator bam1988 bam1988 Buna ziua, Vin si eu cu o problema, deoarece doresc sa iau decizia corecta. Ieri, 10 Sept 2013, ora 19:35 am parcat neregulamentar in Cluj-Napoca, pe o ... (vezi toată discuția)