avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ma incadrez pentru CCC cu ultimul contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ma incadrez pentru CCC cu ultimul contract de munca pe perioada determinata?

Buna ziua. Am incetat un contract de munca in noiembrie 2016 (care incepuse imediat la finalul unui alt CCC), dupa care am avut somaj pana in iunie 2017. Din 2 oct.2017 am contract de munca pe perioada determinata de 1 an, momentan fara posibilitate de prelungire. Data probabila pentru urmatoare nastere ar fi pe 16 mai 2018. In aceste conditii pot beneficia de CCC? Si daca apoi, inainte de a se finaliza CCC, voi putea obtine un alt contract de munca, voi putea beneficia de stimulentul de insertie?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Roby85 Roby85 Buna ziua. Sotia mea se afla in urmatoarea situatie si am dori sa stim daca vom beneficia de indemnizatie de crestere copil: In luna iunie 2017 a absolvit ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)
Insertie cresterea copilului radusava81 radusava81 In septembrie 2015 a implinit sotia 2 ani de cand era in cresterea copilului si a prelungit concediul de crestere a copilului cu handicap de la doi ani la trei ... (vezi toată discuția)