avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF

Buna ziua! Avand in vedere ca am primit o executare silita de la anaf pentru o datorie preluata de la casa de sanatate in 2012 ,va rog sa-mi spuneti daca o persoana coasigurata care a avut un singur venit din dobanzi,pentru tot anul 2011 ,de 180 lei avea obligatia sa plateasca contributia la sanatate.Nu trebuia ca venitul sa fie mai mare de 740 ? În cazul de fata contributia calculata de 444 lei este mai mare decat venitul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari sanatate fzaharia fzaharia In 2011 o persoana care avea calitatea de coasigurat a avut venituri din dobanzi 180 lei. Pt acest venit a fost obligata sa plateasca asigurarile.a Am platit ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Cass datorat pentru dividende virgilbalan virgilbalan Buna ziua, Sunt pensionar din 2000. Din 2011 sau 2012 platesc cu sau fara voie CASS. Tot cam pe atunci am primit instiintare ca am CASS datorat 400 lei cu ... (vezi toată discuția)