avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contributie asigurari sanatate
Discuție deschisă în Executare silită

Contributie asigurari sanatate

In 2011 o persoana care avea calitatea de coasigurat a avut venituri din dobanzi 180 lei. Pt acest venit a fost obligata sa plateasca asigurarile.a Am platit 360 lei fara sa stim ca toata suma era 444 lei . Acum am primit executare de la Anaf .la cei 84 lei au cakculat accesorii de 296 lei. Se mai poate face ceva?
Ultima modificare: Luni, 13 Noiembrie 2017
fzaharia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 21:43, 13 Noiembrie 2017
Ce-i cu ea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita anaf fzaharia fzaharia Buna ziua! Avand in vedere ca am primit o executare silita de la anaf pentru o datorie preluata de la casa de sanatate in 2012 ,va rog sa-mi spuneti daca o ... (vezi toată discuția)
Taxe cass coasigurat pentru venitul din dividende kronan kronan Buna ziua , as dori sa va intreb daca in calitate de coasigurat sunt obligat sa platesc taxe CAS pentru 108 lei venituri din dividende ,deoarece mi-a venit de ... (vezi toată discuția)
Contributii cass viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna seara. Am un copil care nu are serviciu este coasigurat in intretinerea sotiei care este salariata; in anul 2012 sotia sa care este salariata a castigat ... (vezi toată discuția)