avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta mai mare de 5000 ron
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta mai mare de 5000 ron

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie:
Am comnadat niste produse on line cu o valoare ce depaseste suma de 5000 ron si am ales sa platesc cash la livrare;
Cand a venit curierul si mi-a livrat produsele mi-a taiat 2 chitante ca sa fie suma sub 5000 ron - tranzactia facandu-se intre 2 persoane juridice.
- Intrebarea mea este daca este legal sa am plati mai mari de 5000 ron pe zi catre aceeasi firma? 2 chitante care impreuna depasesc suma respectiva - emise catre aceeasi firma si in aceeasi zi.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claus1500 , utilizator 09:32, 28 Noiembrie 2017
Aveti o singura factura?
am 2 facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)