avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Interdictie instalare centrala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Interdictie instalare centrala

Din 27 apartamente ale asociatiei, 17 au deja instalata centrala termica pe gaz. Mi se refuza accesul la coloana a doua de gaz (respectiv despagubirea celor care au contribuit la ridicarea acesteia - cei 17) si instalarea unei centrale desi fac aceste demersuri de 4 ani si tot de atunci m-am debransat de la RADET. Asociatia "functioneaza" fara presedinte iar motivul invocat este ca nu mi se poate elibera o dovada ca nu sunt restantier la intretinere, pentru a o putea prezenta la Distrigaz - Suez si a intocmi dosarul. Exista o posibilitate sa pot instala centrala vreodata?
Cel mai recent răspuns: dolosiv , utilizator 13:18, 15 Octombrie 2009
Pai sunteti restantier sau nu? Inteleg ca supararea Dv. pe presedinte si administrator izvoraste si din acest conflict....
~ Conținut șters la cerere ~
Am spus foarte clar ca nu exista presedinte.Nu este relevant din ce motiv sunt suparat pe administrator. Intrebarea era daca exista solutii pentru instalarea centralei...
Asa cum nu era relevanta din raspunsul d- nei Elga decat intrebarea in legatura cu restantele.
dolosiv a scris:

Asociatia "functioneaza" fara presedinte iar motivul invocat este ca nu mi se poate elibera o dovada ca nu sunt restantier la intretinere, pentru a o putea prezenta la Distrigaz - Suez si a intocmi dosarul. Exista o posibilitate sa pot instala centrala vreodata?

Inteleg, din ce spuneti, ca daca ati avea acea adeverinta totul se rezolva. Intrebati la asociatie si vedeti cine are stampila asociatiei. Nu aveti presedinte, dar cineva-i tine locul, un vicepresedinte, un membru al comitetului care are stampila si specimen de semnatura in banca. Cineva care semneaza si pune stampila pe listele lunare de la afisier ar putea sa va stampileze si acea adeverinta prin care asociatia sa specifice ca nu aveti restante si sa-si dea acordul sa va bransati cu centrala proprie la connducta de gaz.

Alte discuții în legătură

Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti debransare_radet debransare_radet Procedura completa debransare pentru RADET Bucuresti: A. Acte necesare - Cerere de debransare catre RADET (cu mentiunea instalarii ulterioare a unei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)