avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Interdictie instalare centrala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Interdictie instalare centrala

Din 27 apartamente ale asociatiei, 17 au deja instalata centrala termica pe gaz. Mi se refuza accesul la coloana a doua de gaz (respectiv despagubirea celor care au contribuit la ridicarea acesteia - cei 17) si instalarea unei centrale desi fac aceste demersuri de 4 ani si tot de atunci m-am debransat de la RADET. Asociatia "functioneaza" fara presedinte iar motivul invocat este ca nu mi se poate elibera o dovada ca nu sunt restantier la intretinere, pentru a o putea prezenta la Distrigaz - Suez si a intocmi dosarul. Exista o posibilitate sa pot instala centrala vreodata?
Cel mai recent răspuns: dolosiv , utilizator 13:18, 15 Octombrie 2009
Va multumesc foarte mult pentru sugestii dar situatia e complicata in aceasta asociatie asa ca m-am decis sa instalez centrala electrica si sa nu mai am nevoie de acordul nimanui. Inca o data multumesc si va doresc numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti debransare_radet debransare_radet Procedura completa debransare pentru RADET Bucuresti: A. Acte necesare - Cerere de debransare catre RADET (cu mentiunea instalarii ulterioare a unei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)