avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbare permis de conducere in alta localitate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbare permis de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu

Buna ziua!

Imi expira permisul de conducere si desi m-am programat online cu 1 luna inainte de expirarea acestuia, prima data libera distanta a fost la 2 luni distanta de ziua in care efectuat programarea (deci 1 luna dupa expirare). Mi se pare un termen exagerat de mare si nu pot sa accept asa ceva. Am nevoie de permisul de conducere. DRPCIV din localitatea mea lucreaza acum doar pe baza de programari online, insa eficienta acestora lasa de dorit. Prin aceeasi situatie am trecut si cu inmatricularea vehicului cand m-am programat tot la 2 luni distanta.

Va rog sa-mi spuneti daca pot sa solicit preschimbarea permisului de conducere in alta localitate decat cea de domiciliu. Unde gasesc informatia si in legislatie?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dacă au trecut 3 ani de la expirarea termenului de valabitate ... victoriatofan victoriatofan Dacă au trecut 3 ani de la expirarea termenului de valabitate a permisului, pot cere reinoirea, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de conducere expirat imediat după încetarea stării de urgență Silviu Daniel Silviu Daniel Buna ziua! Permisul de conducere imi expira in 18 Mai 2020 dupa incetarea stari de urgenta.Vreau sa va intreb este valabil 90 de zile dupa expirarea stari de ... (vezi toată discuția)
Expirare permis auto Nicusor Micu Nicusor Micu Permisul auto imi expira pe 16.10.2017 .Am facut programare online din 27.09.2017 dar nu am gasit loc liber doar pe 30.10.2017! Am facut fisa medicala si am ... (vezi toată discuția)