avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venit minim
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venit minim

Buna seara,am intalnit o doamna,de 65 de ani care spre surprinderea mea ,nu a lucrat o zi cu carte de munca. Sanatatea nu o ajuta,locuieste intr-o camaruta,am ajutat -o financiar si sa isi faca medic de familie,....cu sanatatea e la pamant,Cum as putea sa o ajut sa solicite un ajutor din partea statului ,locuieste in ilfov?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
minnime, utilizator
Cel mai recent răspuns: minnime , utilizator 16:13, 28 Noiembrie 2017
Să se prezinte la serviciul de Asistență Socială din cadrul Primăriei unde locuiește.
După ce se va efectua o Anchetă Socială, ar putea beneficia de ajutor social.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de la stat pentru o persoana bolnava !! ALINUKU ALINUKU Salut , as dori sa stiu daca se da ceva ajutor financiar de la stat pentru o persoana bolnava de urmatorul diagnostic: ... (vezi toată discuția)
Persoana fara nici un venit evghenii evghenii Buna ziua , mama mea nu a lucrat cu carte de munca niciodata, a avut un ajutor de handicap 232 ron pentru ca este aproape nevazatoare din cauza diabetului ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala romeoiasi romeoiasi La dosarul instantei se afla o anchata sociala facuta in prezenta a tri persoane : una asistenta sociala din cadrul primariei unde locuiesc si alte dous de la ... (vezi toată discuția)