Oameni buni, dragi aspiranti la statutul de magistrat, voi cum mai stati la capitolul invatat? Ca eu una, nu mai poooooooooooooooooooot!!!!
Ma trezesc dimineata(f. de dimineata:(( ), imi beau cafeaua si INVAT. Apoi iau micul-dejun si ....INVAT. Imi trezesc copilul , il pregatesc pentru debarcare la bunici si apoi....INVAT. Iau un pranz pregatit in graba si apoi INVAT. Ma duc sa-mi iau copilul de la bunici, in drum mai fac eventuale cumparaturi, ma intorc acasa, hranesc una bucata copil, una bucata sot, mai arunc cateva rufe in masina de spalat, mai spal niste vase, ordine prin casa, alea-alea, imi spal odorul, il culc si...........dupa aia.........evident........INVAT. Si a doua zi o iau de la capat, asta in cazul in care nu mi s-au terminat zilele libere si nu trebuie sa ma duc la munca cate o saptamana.
Fratilor, eu una nu mai rezist. Voi ce faceti cand nu mai puteti? Sau nici voi nu mai aveti solutii?:)) Ca ma gandesc ca multi sunteti in acelasi...ritm de viata:)).
Cu drag,
Cleo.
bravo tie! bine faci! insa am mai citit pe un forum mesajul acesta scris de tineB-) nue o coincidenta, nu-i asa?