avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Discriminare in aeroport
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Discriminare in aeroport

Unde pot face o plangere daca simt ca am fost supusa unui act de discriminare intr-un aeroport pentru ca detin cetatenie romana?
Cel mai recent răspuns: Altamira , utilizator 22:22, 28 Noiembrie 2017
In ce a constat discriminarea si pe ce aeroport ati simtit discriminarea? UE, non UE?
S-a intamplat pe un aeroport din Paris, am fost rugata sa prezint si alte documente cu care ma pot legitima, in afara de pasaport, cu argumentul ca sunt cetatean roman, si compatriotii mei nu au o reputatie buna.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa urmatoarelor autoritati:

Franta
Inalta Autoritate pentru Egalitate si Combatere a Discriminarii (High Authority for combating discrimination and for equality)
E-mail: contact@halde.fr
www.halde.fr

Romania (pentru suport)
Consiliul national pentru combaterea discriminarii
Email: support@cncd.org.ro
[ link extern ]

Mentionati cursa aeriana, data si ora pentru identificarea politistilor de frontiera care au verificat documentele pentru intrarea in Franta, eventual nr biroului (daca l-ati retinut), puteti mentiona chiar "al 3 lea birou de la stanga la dreapta, sexul politistului, cat mai multe detalii care pot conduce la identificarea politistului, ce documente suplimentare v-au fost solicitate.

[ link extern ]
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa suciu_diana suciu_diana Buna ziua, ma puteti lamuri si pe mine in urmatoarea chestiune, va rog? O persoana se angajeaza la o firma, insa sta acolo doar 2 saptamani, dupa care ... (vezi toată discuția)
Mobbing dani02bella dani02bella Va rog sa imi spuneti ce se poate face in cazul unei situatii de hartuire la serviciu si daca exista in codul muncii in legislatia romana ceva legat de ... (vezi toată discuția)
Un minor cu varsta de 17 ani poate calatorii singur in franta? Alexandrakali Alexandrakali Buna ziua, Am 17 ani si doresc sa merg la fratele meu in Franta, fara parinti. Se poate sa calatoesc singura cu avionul? Si inca o nelamurire: Este necesar ... (vezi toată discuția)