avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficiez de somaj, daca 2 luni nu am avut un loc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficiez de somaj, daca 2 luni nu am avut un loc de munca?

Buna ziua,
Am nevoie de un raspuns urgent, daca poate sa ma ajute cineva.
Pot beneficia de somaj in cazul in care sunt angajata de 2 luni la o firma si se desfiinteaza postul meu? Mentionez ca inainte de a lucra la actualul loc, am sta 2 luni fara munca,dar inainte de asta,am avut 24 de luni in campul muncii.
Exista deci vreo posibilitate sa iau totusi somaj?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:07, 12 Octombrie 2009
Daca puteti constitui 12 luni lucrate intr-un interval de 24 de luni,adica cele 12 luni nu sunt consecutive puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in somaj cristina1328 cristina1328 Buna ziua! Soacra mea a intrat in somaj la sfarsitul lunii martie (dupa 2 ani lucrati fara intrerupere). La inceputul lunii iulie s-a angajat la o firma (cu ... (vezi toată discuția)
Acordare somaj lili74a lili74a buna ziua, daca o persoana a abeneficiat de somaj in perioada decembrie 2012 -mai 2013 ,ulterior a fosta angajata pe perioada nedeterminata si isi inceteaza ... (vezi toată discuția)
Somaj mihteo mihteo Lucrez ca administrator financiar la o institutie de invatamat preuniversitar cu 0,75% norma. S-a zvonit ca din toamna se desfiinteaza aceste posturi.Voi ... (vezi toată discuția)