avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot recupera permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot recupera permisul?

Am condus un tractor u650 cu permis cat b iar politia mi-a suspendat permisul si mi-ai facut dosar pe motiv că depăseste 3500 kg .Am facut rost de hârtii care atesta ca tractorul are 3400kg.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:48, 28 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde ati facut rost de "hartii" si care sunt?
Daca sunt hartii luate de pe net sau alte surse nu va prea ajuta sau numai intr-o oarecare masura.
Singura hartie care va poate scoate din belea este cartea de identitate a vehiculului in care este inscrisa MTA masa totala autorizata.
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
cyan, moderator
Mergeti cu documentele la politie sa le prezentati.
Daca aveti CIV mergeti cu o copie la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Noul cod rutier sandidu sandidu conform N.C.R \\"\\"\\"\\"Categoria B: 3.ansamblul de vehicule a căror masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 4.250 kg, format dintr-un ... (vezi toată discuția)
Se poate conduce legal tractorul agricol-forestier cu b pe drumurile comunale ? catalinuxxl catalinuxxl Buna seara. Daca un tractor este inregistrat la primarie si acesta sau ansamblul tractor+remorca ( greutatea remorcii nu depaseste greutatea tr ) nu ... (vezi toată discuția)