avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Despre impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Despre impozit

Buna, multumesc pt lamuririle anterioare. Am 2 intrebari legate de plata impozitului. 1) sotia a mostenit de la parintii ei , prin Contract de intretinere pe numele de fata, un apartament, insa nu a actualizat intabularea. E necesara actualizarea intabularii sau se face automat? 2) Dupa casatorie , eu , sotul am certificat de handicap grad 1 . in ce conditii( dupa care legi) poate beneficia sotia de drepturile ingrijirii persoanei cu handicap pt scutirea de plata a impozitului.Daca poate fi scutita sau nu. Apoi ,daca intabularea e facuta pe numele de casatorie a sotiei, aceasta poate beneficia de scutire pe impozit , pt ca are o persoana cu handicap in incinta apartamentului? Multumesc

Alte discuții în legătură

Scutiri de taxe locale cojocri61 cojocri61 Sotia mea este incadrata in gradul de handicap grav.Vreau sa stiu daca sunt scutit de taxe pe cladiri, teren si masina deoarece eu figurez in evidete ca ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite mzmz mzmz La inceputul anilor '60, casatorita fiind, mama mea a dobandit o locuinta de serviciu pe care, ulterior, conform inlesnirilor legislative din anii '90, a ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe gilbrent gilbrent Ma numesc Virgil Olteanu sunt persoana cu handicap grav si locuesc impreuna cu sotia mea Olteanu Rodica pensionara cu o pensie de 520 lei si cu fiul ei de 40 ... (vezi toată discuția)