avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inregistrarea casatoriei si a divortului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrarea casatoriei si a divortului

Bunã,am fost casatorita in Italia cu un cetatean italian timp de 5 ani,dupa care am divortat tot in Italia.
Acum vreau sa ma recasatoresc,tot cu un italian de data asta in Romania....precizez ca nu am fost inregistrata in Romania ca si casatorita...si nici divortata;.am fost in tara să ma interesez de documentele necesare si mi-au cerut sa-mi inregistrez casatoria si divortul unde m-am nascut pe certificatul de nastere....nici nu stiam ca se inregistreaza casatoria si divortul pe certificatul de nastere (è o nebunie sa umpli certificatul de nastere cu casatorii si divorturi).
Problema este cã eu cu fostul meu sot nu avem demult timp o relatie...cum sa-i cer un document ca si certificatul de nastere,buletin si pasaport la cineva cu care nu mai ai nimic....doar suntem divortati...si am avut probleme mari cu el la divort....cum pot face o inregistrare a casatoriei si a divortului fara fostul meu sot?

Alte discuții în legătură

Acte pentru a doua casatorie in italia Nna81 Nna81 Buna ziua tuturor! Sunt divortata in Italia de un cetatean italian. As dori sa ma recasatoresc in Italia cu un alt cetatean italian. Credeti ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Salve! m-am casatorit in italia cu cetatean strain dar nu am ... Alcor_Gea Alcor_Gea Salve! M-am casatorit in Italia cu cetatean strain dar nu am facut transcrierea casatoriei, avand o situație tensionata in familie fapt pentru care am si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! m-am căsătorit in românia in 1997 și am divorțat ... Bella1967 Bella1967 Buna ziua! M-am căsătorit in România in 1997 și am divorțat in Australia in 2008. In urma divorțului, cu acordul soțului și după legile australiene, ... (vezi toată discuția)