avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... CASS și CAS pt Indemnizație personal tehnic auxiliar ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

CASS și CAS pt Indemnizație personal tehnic auxiliar alegeri

La alegerile locale din 2016 am fost personal tehnic auxiliar. Luna mi-a trimis ANAF o înștiințare probabil (nu am intrat în posesia ei pt ca nu locuiesc efectiv la adresa de domiciliu). Azi am fost la ANAF și mi-au spus ca am de plata 528 lei (indemnizatia fiind vreo 3600, din care se scade impozitul) pt ca nu am plătit "la sanatate"(asa s-a exprimat funcționarul) când am fost la alegeri.
Ma poate lamuri careva?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Obligatii restante la sanatate din venituri independente naemonica naemonica Buna ziua! Mama mea lucreaza in Italia din 2004 cu contract de munca, permis de sedere,taxe, impozite platite etc. In urma cu aprox. 3 ani a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu pt buletin crs44den crs44den buna ziua. vreau sa intreb si eu ceva in legatura cu luarea in spatiu a unei persoane pt obtinerea unui buletin. sunt proprietarul unui apartament , si tocmai ... (vezi toată discuția)
Datorii catre bugetul de stat - posibil sechestru pe bunuri? cris2d2 cris2d2 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune, care nu este indreptata asupra mea ci asupra tatalui meu. Sa va expun, pentru inceput, situatia: tatal meu ... (vezi toată discuția)