avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Schimbare certificat de deținător pentru arme ...
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Schimbare certificat de deținător pentru arme neletale

Buna seara,
din cauza unei discutii cu un prieten de cateva zile nu mai dorm.
Concret, am constatat ca nu am "permis de port arma" ci, doar, "certificat de deținător pentru arme neletale" încă din 2008.
Țtiu că la acea dată am fost la Poliție și am declarat arma, dar nu mai găsesc nici un document în acest sens.
Ce pot să fac în acest caz? Toată viața mi-a plăcut să cred că am fost și sunt un om corect...
Cel mai recent răspuns: dudulica2009 , utilizator 08:46, 30 Noiembrie 2017
NU aveti alta solutie pentru a intra in legalitate decat sa mergeti la politie sa sesizati ceea ce mentionati in aceasta discutie. Nu am de unde sti ce se va hotari la politie. Ma gandesc ca declarand dvs., nu fiind o reclamatie facuta dvs. aveti sansa sa scapati cu o amenda contraventionala.
Anterior ar trebui sa studiati legislatia actuala privind regimul armelor si munitiilor (gasiti pe internet), sa fiti in cunostinta de cauza.
Multumesc pentru amabilul sfat. Asa am facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzul de arma neletala-legea armelor si munitiilor 2011 Utilizator_Arma_NEletala Utilizator_Arma_NEletala Buna ziua, sunt un detinator de arma neletala ( pistol cu bile de cauciuc ) procurat legal. Am citit legea armelor si munitiilor din 2011 si am cateva ... (vezi toată discuția)
Nelamurire despre legea 295/2004 art 63 Raducu9832 Raducu9832 Nelamurire despre legea 295/2004 art 63 Legea 295/2004 art 63 puncul 1, 2 si 3: 1.Persoanele prevăzute la art. 57 alin. 1 au dreptul să poarte asupra ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)