avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anulare spor de week-end
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anulare spor de week-end

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in urmatoarea situatie:
pentru un salariat care lucreaza sambata firma a acordat prin Contractul individual de munca un spor de week-end de 5% din slariul de baza .
Incepand cu data de 01. 01.2018 acelasi salariat nu va mai lucra sambata deoarece in toata firma nu se va mai lucra in week-end.
Facem act aditional la Contractul individual de munca prin care anulam sporul de week-end?

va multumim pentru sprijin ,

cu stima,

cristina
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:34, 29 Noiembrie 2017
Se va intocmi act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Pontarea orelor de munca sambata max9 max9 As dori sa stiu ce acte ar trebui sa intocmesc in cazul in care un salariat ar fi nevoit sa lucreze intr-o zi de sambata,situatie care nu este specificata in ... (vezi toată discuția)
Lucrui in zi de sambata ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat: am angajati care lucreaza de luni pana vineri, program de 8 ore/zi, 40 ore sapatama. incepand din nov se ... (vezi toată discuția)