avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

Buna ziua,

Va rog sa dati cu parerea. Urmeaza sa ma angajez la o firma din UE in Romania printr-o agentie. Jobul ar fi tip home office. Mi se pare foarte ciudat, ca , in prima faza se transmite contractul de munca prin email, ulterior prin posta (agentia este din alt judet). Ar trebui sa incep lucrul de luni,insa nu voi face nimic pana cand nu primesc contractul prin posta (in contractul primit pe mail se pare ca ar fi fost deja intregistrat la itm ). Contractul este pentru munca temporara dar din cate stiu la angajare, angajatorul are nevoie sa intocmeasca un dosar, care sa contine datele angajatului : BI, cazier, fisa medicala, copie dupa studii, cont bancar pentru virament... De la mine mi s-a cerut doar BI.... in rest nimic. Mai nou se poate proceda si asa? Pentru ca am mai fost angajata dar de fiecare data totul s-a decurs a la carte... Si inca o intrebare. Pot solicita adeverinta medicala din prima luna? Inaintea virarii primului salar? Multumesc,

Alte discuții în legătură

Oferta de munca reală sau înșelătorie? Emiliana98 Emiliana98 Întrebarea mea este: cum îmi pot da seama dacă o oferta de muncă online este reală sau este doar o înșelătorie? Recent am primit un mail de la un ... (vezi toată discuția)
Primirea salariului pe card Elena_76 Elena_76 Buna seara. Va rog sa-mi dati si mie un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: Am o prietena care este in concediu de maternitate. Avand in vedere faptul ... (vezi toată discuția)
Buna, sunt angajata intr-o multinaționala și am semnalat superiorului ... RodicaRod RodicaRod Buna, sunt angajat intr-o multinaționala și am semnalat superiorului ca nu se face corect împărțirea sarcinilor de către cel delegat, putându-se ... (vezi toată discuția)