avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divulgare nume autor sesizare/petitie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divulgare nume autor sesizare/petitie

Numele celui care a formulat o sezizare, petitie va fi divulgat la cererea celui care a fost reclamat? Si daca da sau nu care este actul normativ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anelusca , utilizator 23:19, 3 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
In ce situatii? Este indreptatit comandantul/seful Politiei rutiere sa ii spuna persoana si datele de identificare ale celui care a sesizat o posibila neregula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa nu dau datele la politie? Sever Simion Sever Simion Avand in vedere ca politia divulga, fara exceptii, numele celui care reclama telefonic ceva, spune celui reclamat ca eu l-am reclamat si ala se razbuna in fel ... (vezi toată discuția)
Petitie danuttan danuttan O institutie refuza sa-mi rezolve petitia transmisa prin email,motivand ca este anonima si cerandu-mi datele de identificare :nume complet,adresa,telefon.Din ... (vezi toată discuția)
Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)