avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto

As dori sa stiu si eu cum recuperez o taxa auto platita in 2008 dar masina am vandut o! Actualul propietar nu vrea sa imi dea copii dupa talon si cartea de identitate dar am chitanta si contractul de vanzare! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:17, 1 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc sper sa le pot recupera de la serviciul inmatriculari!
Dacă aveți dovada plății, mergeți cu ea la unitatea ANAF de.care aparțineți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea taxei de prima inmatriculare si timbru de mediu Petr@ Petr@ Am cumparat in 2008 o masina din Germania careia i-am platit atunci aproape 3000 lei taxa. Anul trecut am vandut-o si nu mai am nici o copie de la carte sau ... (vezi toată discuția)
Taxa auto Gaita Mihai Gaita Mihai Buna ziua ma intereseaza si pe mn cum pot recupera taxa auto daca nu mai am talon si cartea masini însă am toate chitantele de plata catre anaf si o copie de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto fara talon ? raiders81 raiders81 Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi ... (vezi toată discuția)