Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi primesc dosarul fara copia de talon.Ce pasi pot fi urmati ?
Ce relevanţă are certificatul de înmatriculare (talonul), atât timp cât din cartea de identitate a autovehiculului reiese clar calitatea mea de proprietar, întrucât în cartea de identitate se reţin toţi proprietarii, în ordinea deţinerii autovehiculului. Aşadar această “chichiţă” şi anume solicitarea anexării la dosarul de restituire a taxei şi a Certificatului de înmatriculare pe numele proprietarului , consider că este cerută tocmai pentru a împiedica recuperarea taxelor de către proprietarii care au vândut autovehicului, ulterior plăţii taxei sub diverse forme de poluare, timbre etc.
Salut.Stai linistit ca se rezolva,dar nici un coleg nu explica de unde sa il scoti,te duci la inmatriculari si depui o cerere ca doresti copia de pe certificat ,si iti mai trebuie si o copie dupa buletin.Pur si simplu le lasi la ei ,mi sa spus ca primesc raspuns la adresa din buletin.Bafta
Nu mai detin autoturismul,pot justifica ca mi-a apartinut,prin copie carte identitate,chitanta anaf de plata a taxei,acte radiere , etc.Cei de la fisc nu imi primesc dosarul fara copia de talon.Ce pasi pot fi urmati ?
Taxa de poluare
tincuc
Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)