avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost prins cu 500 de grame de canabis. Este prima ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost prins cu 500 de grame de canabis. Este prima faptă, ce pedeapsă aș putea primi?

Am fost prins cu 500 de grame de canabis . Este prima faptă care sunt pedepsele si cum pot scapa ?
Erau pentru trafic
Ultima modificare: Vineri, 1 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 23:12, 1 Decembrie 2017
Cantitatea este destul de mare.
Exista sanse la o pedeapsa cu suspendare, dar vor fi avute in vedere toate circumstantele reale si persoanle, nu doar lipsa antecedentelor.
Ce probe exista cu privire la vanzare?
Au existat investigatori/colaboratori sub acoperire, alti martori?
AvTudor_com, utilizator
Nu scapati, o sa fiti trimis in judecata si condamnat.
Daca mergeti pe procedura simplificata, in functie de circumstantele reale si personale este posibil sa obtineti o pedeapsa cu suspendarea executarii sub supraveghere.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Mi au dat arest la domiciliu 29 de zile . Si mi au spus că trebuie să fac 16 .
Da...limitele se reduc la jumatate, in cazul denuntului/facilitarii, este alegerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traficant de canabis alexandraaaaaaa alexandraaaaaaa Buna ziua! Am o problema cu un prieten care facea trafic de canabis si as vrea sa va intreb ce sanse ar avea sa iasa cu suspendare?....El a fost prins cu 160 ... (vezi toată discuția)
Droguri Georgianaaaa9876 Georgianaaaa9876 Buna seara ! Prietenul meu a fost prins de curand cu 600 de grame de canabis,precizez ca este la prima fapta ! Are sanse sa scape cu o pedeapsa cu suspendare ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub ... Mihaaipascu Mihaaipascu Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Este singur in dosar, a vandut o singura data unui ... (vezi toată discuția)