avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rezilierea contractului cu Enel
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rezilierea contractului cu Enel

Am avut contract cu enel pe un an din 3-12-2015 pana 3-12-2016 pe un anl an chirie ,parasind anl si stiind ca expira contractul cu enel pe 3-12-2016 noul proprietar avand acte pe el a locuit 6 luni fara sa schimbe lumina pe numele lui eu nestiind ca trebuia sa anunt am crezut ca se anchide contractul automat dupa 1 an cum semnasem acum mam trezit cu datori la enel pe cele 6 luni .specific am cere depusa la primarie de renuntare la apartament oct 2016 proprietarul actual acte pe ap din noembrie 2016 contract cu enel abia mai 2017 .primesc de la o firma de recuperare scrisori ca am de plata 700lei ce pot face sfatuitima va rog

Alte discuții în legătură

Lamurire - cine plateste curentul? doina1960 doina1960 Am avut un ap.si anul trecut l-am vandut,fiind divortata de sot si cu procura de la el.Fostul sot a stat in ap. si nu a platit lumina asa ca cei de la enel ... (vezi toată discuția)
Datoria la asociație a fostului proprietar îmi este pretinsă mie. cum pot opri abuzul administratorului? oana bucuresti oana bucuresti buna seara ,am o problema careia nu prea ii dau de cap.In 27 iulie 2017 am cumparat un ap al carei proprietare avea o datorie la intretinere de 25000 roni,cum ... (vezi toată discuția)
Factura laura1012 laura1012 la momentul vanzarii unui apartament am dus la notar si ultima factura de enel (chiar luna in curs). La 2 luni ma suna noul proprietar ca trebuie sa mai achit ... (vezi toată discuția)