Buna ziua, am primit acasa, comunicare adresa prin care sotul meu ma chemat in judecata pentru desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a mea.....si in comunicare spune ca am termen 25 zile sa depun intampinarea......intrebarea mea este daca nu depun intampinarea patesc ceva....si daca nu merg la proces...se anuleaza cererea lui?? Multumesc
Cererea nu o sa fie anulata! Daca nu va prezentati la proces o sa fie numit un curator special Daca nu va aparati exista sanse mari sa fie desfacuta casatoria din culpsa exclusiva a dvs, urmand sa platiti cheltuielile de judecata.
Buna ziua, multumesc ptr raspuns, eu vreau sa divortez de el, dar sa nu fie desfacuta casatoria din culpa exclusiva a mea ci sa fie de comun acord, deci ar trebui sa depun intampinarea?
Faptul ca nu intelegeti sa faceti aparari prin intampinare sau incercarea de a tergiversa cauza prin neprezentarea dvs nu o sa va ajute cu nimic ,procesul se va judeca in lipsa dvs.
Divort avantaje
mirelba
Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)