avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Oare acum se recunoaste cu certificatele de nastere a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Oare acum se recunoaste cu certificatele de nastere a copiilor, am doar 6 copii nascuti si crescuti,fiecare terminand cel putin un liceu.

oare pentru cei 6 copii beneficiez de ceva ca vechime sau reducerea varstei de pensionare??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:10, 3 Decembrie 2017
Buna seara,
Nu, nu beneficiati decat de recunostinta copiilor dumneavoastra si ar trebui sa va sprijine acum cand sunt maturi si au cum.
Buna seara.Am respectul lor si fiecare este la casa lui .eu si sotul am ramas cam singuri.Dar nu e problema ,important sa ii stiu pe copii bine si sunt fericita.Eu am doar 61 ani si sotul 65 ani.Important este sa fim sanatosi dar nu prea suntem.Nu ma vait deoarece stiam ca e normal sa fii bolnav dupa o viata de lucrat afara in vant ,ploaie si vara uneori soare. In grupa a 1-a si a doua am lucrat.Si de crescut copii si restul problemelor.Va urez toate cele bune .
lelicornelia a scris:

oare pentru cei 6 copii beneficiez de ceva ca vechime sau reducerea varstei de pensionare??

Pana acum nu s-a adoptat un astfel de acțiuni normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona? Angheluta Angheluta Buna seara!Va rog mult daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:sunt nascuta in ianoarie 1959 si am22 de ani vechime;la ce varsta ma pot ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor alexandru_floarea64 alexandru_floarea64 Bună dimineața, am o intrebare pentru dumneavoastră, am lucrat 28 de ani din care 12 ani in grupa a doua de munca, am trei copii și vârsta de 55 ani . ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas cochintufloarea cochintufloarea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am 57 de ani, nu am niciun venit si sunt bolnava. Sotul meu a decedat acum 10 ani si era pensionar. Daca am 7 ... (vezi toată discuția)