avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Granituire

Buna ziua.
Am o foarte mare nelamurire asupra unor termeni judecatoresti.
Pe scurt,am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in care scrie asa ,,dispunem granituirea pe aliniamentul 12345 ce reprezinta linia de folosinta cf expertizei tehnice(linia de proprietate fiind mult deviata)
Va rog sa ma lamuriti urmatoarele:
1) ce inseamna linia de folosinta in cazul in care exista o cladire:fundatia cladirii sau cei 60 cm de la fundatie?
2)sau aceasta linie de folosinta ramane la latitudinea executorului impreuna cu expertul topo.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:12, 3 Decembrie 2017
Buna ziua,
Va trebui sa va uitati pe expertiza, pe schita expertizei si acolo veti vedea ce reprezinta punctele 1, 2, 3, 4, 5, si unind aceste puncte gasiti linia de granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ; am un proces pe rol cu vecinul ;contestatie la executare ... Tudorel Maduta Tudorel Maduta Buna ziua ; Am un proces pe rol cu vecinul ;Contestatie la executare ; In 2003 a fost pronuntata o Sentinta in care instanta a hotarit in parte ,[nu in ... (vezi toată discuția)
Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Efectuarea unei alte expertize dupa contraexpertiza adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-au efectuat 2 rapoarte de expertiza topografica, raportul de expertiza initial si cel de contraexpertiza ... (vezi toată discuția)