avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... sechestru asupra unui imobil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

sechestru asupra unui imobil

Pentru a solicita Parchetului ridicarea sechestrului asupra unui imobil implicat intr-un dosar de urmarire penala care este procedura?
Se depune la Parchet o simpla cerere?
Daca Parchetul admite sa ridice sechestru instituit va emite un document ca raspuns la cererea mea sau va transmite direct catre ANCPI documentatia necesara?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Max22 , utilizator 11:50, 4 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este vorba de o contestatie.Masura asiguratorie initiala a fost binevenita la acel moment ,dar intre timp lucrurile s-au clarificat si ar trebui sa solicitam ridicarea sechestrului.
~ Conținut șters la cerere ~
Da s-a finalizat dar interdistia a ramas in Cf desi am prezenfat sentinta definitiva.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Max22, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina O decizie penala dintr-un dosar penal prin care s-a instituit sechestru asigurator si este definitiva de cum 3 ani, debitorul ppate cere ridicarea sechesteului ... (vezi toată discuția)
Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat de la executor - surpriza cu sechestru procuratura AlinCornea AlinCornea Ajutati-ma va rog , Povestea mea. Am cumparat in anul 2010 un apartament la licitatie executor , apartament care era ipotecat la banca in 2006 - ( am uitat ... (vezi toată discuția)