avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am scos la cineva bani de la western union și după ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am scos la cineva bani de la western union și după mia făcut poza la buletin fără sa știu și îmi folosește datele personale fără acordul meu Adik scoate bani în continuare

Am sesizare la politie ce se întâmplă în continuare
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
Alain25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alain25 , utilizator 08:42, 4 Decembrie 2017
Operatiunile de trasfer de bani Western Union nu se fac decat cu acte de indentitate in original si doar persoanelor ce se indentifica la ghiseu cu acele documente. Cu o copie de buletin a unei alte pesoane nimeni nu poate face astfel de operatiuni. Va raspunde un coordonator a unei astfel de entitati.
Viorel GRADINARU a scris:

Operatiunile de trasfer de bani Western Union nu se fac decat cu acte de indentitate in original si doar persoanelor ce se indentifica la ghiseu cu acele documente. Cu o copie de buletin a unei alte pesoane nimeni nu poate face astfel de operatiuni. Va raspunde un coordonator a unei astfel de entitati.

Alain25 a scris:

Viorel GRADINARU a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rugat un prieten să transfere, prin western union, 4500 e în germania de pe numele lui pe numele meu, dar când am ajuns acolo suma era ridicată de altă persoană. ce pot să fac? AndreiDori AndreiDori Cum pot recupera banii depusi pe numele meu? Acum cateva zile am cazut intr-o capcana ...trebuia sa iau o masina...etc. Am rugat un prieten sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Fraude pe net deepspirit deepspirit Buna seara!In urma cu cateva zile mi-am dorit sa cumpar o masina.Am cautat pe site-ul autovit.ro si gasisem una .Am incercat sa sunt la numarul de contact care ... (vezi toată discuția)
Documente banci elenalaura_ro elenalaura_ro Buna ziua, am fost astazi la banca T, sa-i depun unui prieten suma de 130 de ron la el in cont. Merg la chiseu dau datele contului, impreuna cu buletinul ... (vezi toată discuția)