avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte ,autorizatii,si restul pentru restaurant in mall ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte ,autorizatii,si restul pentru restaurant in mall Bucuresti.

Buna ziua, am deschis un srl am luat un spatiu pentru a deschide un restaurant intrun mall din Bucuresti , am deschis punct de lucru. Acum asi avea nevoie de un jurist pentru a merge mai departe cu toate autorizatiile necesare : mediu, sanitare, si restul. Ma poate ajuta cineva cu privinta la aceste lucruri? Daca da rog sa-mi trimita un e-mail la mishi@pubblivip.com cu datele de contact si cand poate fi contactat. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Viorel GRADINARU , Mediator 00:36, 4 Decembrie 2017
Ciobotaru Valentin a scris:

Buna ziua, am deschis un srl am luat un spatiu pentru a deschide un restaurant intrun mall din Bucuresti , am deschis punct de lucru. Acum asi avea nevoie de un jurist pentru a merge mai departe cu toate autorizatiile necesare : mediu, sanitare, si restul. Ma poate ajuta cineva cu privinta la aceste lucruri? Daca da rog sa-mi trimita un e-mail la mishi@pubblivip.com cu datele de contact si cand poate fi contactat. Multumesc.

Apelati la serviciile unei firme de Consultanta in afaceri din zona dvs. Aceste firme cu astfel de probleme se ocupa. Raportul eficienta/pret sigur va va avantaja.
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Viorel GRADINARU, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)
Cat costa infiintarea unei firme "caen-restaurant" cu tot cu avize!!! isaura isaura Buna ziua. Va rog sa ma ajutati daca sunteti la curent cu pretul care trebuie achitat pentru infiintarea unei firme pt restaurant cu tot cu avizele ... (vezi toată discuția)
Pasii pentru deschiderea unui restaurant RazvanSN RazvanSN In primul rand \"Buna ziua\" si bine v-am gasit pe acest forum . De curand am achizitionat un apartament la parterul unui imobil si intentionez sa fac un ... (vezi toată discuția)