avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in Elvetia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in Elvetia

Am contract de munca elvetianpe un vapor de croaziera.In fiecare luna mi se opresc taxe dar in Elvetia.Eu locuiesc in Romania.Se poate sa mi se ceara la un moment dat sa platesc taxe si in Romania???Sau ar trebui sa platesc taxe in Romania???
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:40, 3 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Romania si Elvetia au incheiat tratate de evitarea dublei impuneri si, ca urmare, daca se plateste in Elvetia nu se datoreaza nimic in Romania.

Altele sunt veniturile din strainatate care se declara iar nu cele obtinute printr-un contarct de munca.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2017
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea vanzarii unui apartament in romania pentru cetatean cu resedinta fiscala in elvetia mihaime mihaime Buna ziua, Sunt cetatean roman care locuieste in strainatate si am domiciliul fiscal recunoscut si de ANAF in Elvetia. Tocmai urmeaza sa mostenesc un ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezident alexandru08 alexandru08 Buna ziua! Am primit o factura de la un nerezident din Suedia. Nerezidentul mi-a prestat servicii de natura consultantelor. Aplic stopajul la sursa tinand ... (vezi toată discuția)
Lmpozitare bani trimisi in tara de romani angajati in strainatate mihaelajantea mihaelajantea Buna ziua, Banii romanilor, care lucreaza in strainatate si trimit acasa, se impoziteaza? (vezi toată discuția)