avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retinere aeroport
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

retinere aeroport

ginerele meu,a venit in tara,in urma unei citatii de a se prezenta in galati ,pentru a intra in comisie.la aeroport a fost retinut si incarcerat la rahova,in conditiile in care el are infatisare maine,in data de 5 decembrie in galati.exista vreo procedura rapida de a fi transportat in regim de urgenta?eu consider ca s-a facut un abuz la drepturile omului
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:23, 6 Decembrie 2017
Nu vad de ce ar fi abuz (de fapt: poate este, dar nu reiese din ce ati scris mai sus). Daca aveti bani, angajati un avocat sa se ocupe de asta.
consider ca ar fi un abuz,atata timp cat inculpatul avea infatisare in galati pe data de 5 decembrie,iar autoritatile l-au retinut la rahova
A fost retinut: pentru ce? Retinut temporar?

Avea infatisare: pentru ce (acelasi caz ca mai sus)?

Ar fi un abuz: de ce, din ce motiv?

Nu suntem Mafalda sa ghicim aceste lucruri.

Daca se refera la custodia unui minor (cum ati scris in mesajele anterioare): civilul cu civilul si penalul cu penalul, poveste devenita celebra cand O.J. Simpson a fost achitat in penal si condamnat in civil. (In acest caz s-ar putea sa fie invers.) Ce se intampla in drept civil s-ar putea sa nu aiba legatura cu ce se intampla in drept penal.
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2017
tgeorgescu, utilizator
nu,nu e vorba de custodia copilului,aici este vorba de o fapta veche din 2001,pe care a achitat-o prin executare.daca e posibil asa ceva,deci el avea infatisare la tribunal pentru liberare conditionata,
cum e posibil,sa te elibereze o data conditionat,acum 15 ani si sa te mai cheme o data sa te mai elibereze?

Alte discuții în legătură

Reducere pedeapsa( cod penal) DoruD DoruD Fiul meu este incarcerat la Rahova. Deocamdata in spitalul Penitenciarului, fiind dependent de heroina. Faptele pt care a fost judecat au fost in ordine ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara permis pe drumurile publice nicoletaroman nicoletaroman Doresc sa stiu ce se poate intampla cand permisul de conducere a fost suspendat pe o perioada de 30 de zile iar persoana in cauza continua sa circule pe ... (vezi toată discuția)
Daca platesc cumulul pensiei alimentare pot sa imi scot fratele din arest badilita petru badilita petru acum 10 zile fratele meu a fost arestat si condamnat la un an de inchisoare pt neplata pensiei alimentare datorata fostei sotii pt intretinerea copilului. a ... (vezi toată discuția)