avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuzul copilului de a respecta programul de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuzul copilului de a respecta programul de vizita

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema delicata si am nevoie de un sfat.
Fetita mea in varsta de 9 ani, refuza sa mai mearga in vizita la tatal ei, vizita hotarata in urma unei decizii de divort in urma cu 5 ani.
Mentionez ca avem custodie comuna si fetita are stabilit domiciliul la mine. In decizia de divort, tatal are drept la vizita in fiecare sambata, cate 4 ore, insa in urma unei intelegeri verbale, fetita a stat toata ziua si uneori tot sfarsitul de saptamana.
Cum ma sfatuiti sa procedez in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Refuz program vizita ContSters245248 ContSters245248 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema delicata si am nevoie de un sfat. Fetita mea in varsta de 9 ani, refuza sa mai mearga in vizita la tatal ei, vizita ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor! executarea silita a dreptului de vizita minor. reincredintare minor. flurryorama flurryorama Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea problema: Prietenul meu este divortat din martie 2005 si are un copil care i-a fost incredintat ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera cu minor mara2017 mara2017 Buna ziua. In urma divortului fiul nostru a ramas in custodia mea. Tatal are program de vizita sambata SAU duminica, in prima si a treia saptamana din ... (vezi toată discuția)