avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea buletinului fara domiciliu stabil si fara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea buletinului fara domiciliu stabil si fara imputernicit

Buna ziua, va rog indrumat-ma cum poate fiul meu sa isi reinnoiasca buletinul daca el este in Spania, nu are casa in Romania ,si nici eu nu am,si nu are nici cine sa il ia in spatiu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian Boicu , utilizator 13:56, 1 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Mi se pare cel putin cretin sa existe o legislatie de gen, nu credeti?
Am aceeasi problema.
Singura mea sansa este sa platesc un "samsar de luat in spatiu" de pe OLX si sa intru in ilegalitate pentru a avea un act de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri carte de identitate. delia223 delia223 Buna ziua. O mica problema, daca stie cineva un raspuns si multumesc anticipat. Locuiesc in Spania si imi expira cartea de identitate. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - riscuri, consecinte noidoi noidoi Buna ziua. As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu niste raspunsuri. In cazul in care cineva isi face buletin pe o adresa a mea (deci, iau acea persoana in ... (vezi toată discuția)
Buletin si pasaport expirate, locuiesc in italia nuzza69 nuzza69 buna ziua, cautand pe internet informatii despre problema mea am dat peste acest forum, sper tare mult sa gasesc raspunsurile la intrebarile mele. fiul meu ... (vezi toată discuția)