avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Rovinieta valabila cu alte numere de inmatriculare.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Rovinieta valabila cu alte numere de inmatriculare.

Buna ziua,
La finalul lunii septembrie am inmatriculat masina (din CT pe B) iar acum, in decembrie mi-am facut rovinieta, cea veche (pe numerele vechi) era valabila pana pe 20decembrie 2017.
Prin urmare aveam o rovinieta valabila pe nr sasiu cu numerele vechi pana in decembrie, din septembrie pana in decembrie am mers cu numerele noi si cu rovinieta veche, valabila.
Primesc amenda pentru perioada aceea? -am mers destul de des prin zone cu acel control de roviniete.
Este valabila dupa seria de sasiu?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:35, 4 Decembrie 2017
Buna ziua,
Si daca le primiti va puteti adresa instantei pentru anulare avand in vedere ca AVEATI rovigneta
Pastrati rovigneta si dovada schimbarii numerelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces-verbal de contraventie rovinieta alima78 alima78 Buna ziua, Am primit prin posta un proces verbal pentru lipsa rovigneta, am fost filmat de una din camerele fixe amplasate in acest scop. Ideea este ca am ... (vezi toată discuția)
Rovigneta ramane valabila? zcb zcb Buna seara, fiul meu a avut un autoturism la care a achitat rovigneta pe intreg anul. Acum si-a vandut autoturismul, dar a pastrat numerele( erau ... (vezi toată discuția)
Rovinieta, intrebari si eventuale cai de atac CristianMandoiu CristianMandoiu Buna ziua, am si eu o mica nelamurire si nu stiu cat e de ok. Am achizitionat in urma cu fix un an o masina. Masina avea rovinieta valabila pana in ... (vezi toată discuția)