avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFI 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFI 2018

Buna ziua, am un PFI inregistrat la adinistratia financiara. Sunt deja angajat la o companie unde mi se retine CASS si altele. Este adevarat ca din 2018 vor plati CASS si CAS si PFI care sunt angajati ? Daca nu am venit ca PFI, platesc ceva la stat ? Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
lucaPhd, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensionar militar si pfi - cass se plateste de 2 ori? pfipensionar pfipensionar Buna ziua, Sunt pensionar militar de cativa ani si anul trecut mi-am infiintat un PFI. Intrebarea mea este: achit contributia la asigurarile de sanatate de ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor de sanatate in cazul in care ai o activitate independenta pe langa serviciul la stat stirbug stirbug am un pfi neinregistrat la finante(colaborez cu o firma cu conventie civila pe baza de comision).sunt angajat si la stat unde unitatea retine si vireaza 5,5% ... (vezi toată discuția)