avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VECHIME IN ACTIVITATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VECHIME IN ACTIVITATE

Avand in vedere cerintele de mai jos, va rog sa ma ajutati cu un text de lege care defineste vechimea in activitate. (Ex.Pentru un post de magaziner, una din cerinte este de 6 luni vechime in activitate, parerile fiind impartite, unii definesc vechimea in activitate ca si vechime in munca, altii o definesc ca vechime in activitatea de magaziner).

5. Casier, magaziner; - diplomă de bacalaureat - 6 luni
funcţionar, arhivar sau vechime în
- diplomă de absolvire a şcolii activitate
generale
- concurs pentru ocuparea postului

6. Casier, magaziner; - diplomă de bacalaureat
funcţionar, arhivar; sau
debutant - diplomă de absolvire a şcolii
generale
- concurs pentru ocuparea postului

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 4 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În speță, cred ca este vorba despre vechimea în activitatea de magaziner.

Nu există act normativ care sa definească așa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar contractual 2012 Calin82 Calin82 Sunt nou angajata intr-o primarie ,iar nemultumirea mea consta in salar 530ron net .Am absolvit o Facultate de 4 ani la zi, cu diploma de licenta si apoi din ... (vezi toată discuția)
Debutant prea mult timp ContSters85081 ContSters85081 Buna ziua. M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea intr-o treapta superioara bertzi bertzi Buna ziua! La 1 decembrie 2008 s-a angajat prin concurs un casier/magaziner II (pentru ca a mai functionat intr-o alta unitate pe functia de casier). Va rog ... (vezi toată discuția)