avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Fosta sotie nu a platit pensia De intretinere timp De 10 ani nici nu era De gasit acum un an am reusit sa dau De ea, am luat legatura cu ea este recasatorita Dar refuza sa plateasca pensia a 3 copii ce pot sa fac.?
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: ioanamaria1979 , utilizator 21:21, 21 Decembrie 2017
Sa o dai in judecata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere neplatita Ionel dobrica Ionel dobrica Sunt divortat. De 10 ani si nu am primit pensia de intretinere. Tot de atata timp. pentru ca nu era de gasit, acum ca am reusit sa o contactez un an in urma ... (vezi toată discuția)
Pensionari pe caz de boala dalia49 dalia49 Buna ! Am o amica care a divortat anul trecut(2011) , este pensionata medical cu diagnosticul sindromul depresiv discordant pana in aceasta casatorie, este ... (vezi toată discuția)
Obligația de întreținere între foștii soți: pot solicita pensie de întreținere de la fosta soție prin intermediul unui mediator? puedo_2004 puedo_2004 Cunoscând prevederile din c.f. Și c.c. referitoare la subiectul de mai sus,întrebarea mea este dacă pot solicita o pensie de întreținere prin intermediul ... (vezi toată discuția)