avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere neplatita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere neplatita

Sunt divortat. De 10 ani si nu am primit pensia de intretinere. Tot de atata timp. pentru ca nu era de gasit, acum ca am reusit sa o contactez un an in urma este la fel , s-a recasatorit Dar refuza sa plateasca pensia alimentara pentru cei 3 copii. Ce pot sa fac? .Plangere penala la parchet ?
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:56, 4 Decembrie 2017
Buna seara,
1. va puteti adresa instantei pentru recalcularea pensiei.
2. Daca pentru vechea pensie sentinta era legalizata atunci va puteti adresa unui executor judecatoresc.
3. Va puteti adresa si parchetului dar ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara popescu  maria popescu maria Ma numesc Popescu Maria sunt divortata de 7 ani am doi copii minori in intretinere ,in urma divortului instanta a hotarat ca pensie alimentara sa primesc 65 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita din 2010 razvanel_razvi11 razvanel_razvi11 buna ziua ma numesc cimpan elena si as dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac , fostul sot de care sunt divortata nu a mai achitat pensia alimentara la copil ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Danydany81 Danydany81 Buna ziua,am si eu o problema ,am divortat de primul sot acum 5 ani de zile,pensia alimentara s a stabilit la 99 ron pentru ca nu avea servici si asa a si ... (vezi toată discuția)